Lang Leve De Liefde: Ashley maakt indruk op Mark met haar paaldans-act

Lang Leve De Liefde: Ashley maakt indruk op Mark met haar paaldans-act

In Lang Leve De Liefde laat Ashley zien wat ze in huis heeft. Ze gaat helemaal los met haar paaldans-act en het lijkt erop dat haar date onder de indruk is. Als ze klaar is met haar trucs aan de paal doet Mark zelf ook een poging…

Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Ashley maakt indruk op Mark met haar paaldans-act In Lang Leve De Liefde laat Ashley zien wat ze in huis heeft. Ze gaat helemaal los met haar paaldans-act en het lijkt erop dat haar date onder de indruk is. Als ze klaar is met haar trucs aan de paal doet Mark zelf ook een poging… Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv. Marko wie? Lang Leve De Liefde koppel weet elkaars naam niet (video) Bekijk deze video » Monique wordt afgekraakt in Lang Leve De Liefde: 'Natuurlijk vind ik jou leuker met een paar kilo eraf' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV