Minderjarige rijdt samen met moeder tegen een huis (video)

Minderjarige rijdt samen met moeder tegen een huis (video)

Donderdag 1 december 2022 om 19:18

Op de Jan Vethstraat in Eindhoven is donderdagmiddag een auto tegen een woning aangereden. De bestuurder was minderjarig (14). Zijn moeder zat bij het ongeluk naast hem op de bijrijdersstoel.

Blokje om
De jongen had de auto van zijn ouders gepakt, maar hij kwam niet verder dan één straat. Hij reed tegen een woning in dezelfde straat. Die liep schade op aan de buitenkant, maar aan de binnenkant is de impact beter te zien.

Bekijk hieronder de beelden van Hart van Nederland.

Minderjarige rijdt samen met moeder tegen een huis (video) Op de Jan Vethstraat in Eindhoven is donderdagmiddag een auto tegen een woning aangereden. De bestuurder was minderjarig (14). Zijn moeder zat bij het ongeluk naast hem op de bijrijdersstoel. Blokje omDe jongen had de auto van zijn ouders gepakt, maar hij kwam niet verder dan één straat. Hij reed tegen een woning in dezelfde straat. Die liep schade op aan de buitenkant, maar aan de binnenkant is de impact beter te zien. Bekijk hieronder de beelden van Hart van Nederland. Bekijk ook Video: lichaam vermiste Silvana Heber gevonden in bossen bij Vessem Bekijk deze video » Video: Klimaatactivisten naakt in Naturalis om aandacht te vragen Bekijk deze video » Brand in Kurhaus (Scheveningen): bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's