HLF8 gemist? Privacygevoelige gegevens gelekt door ForumApp van Thierry Baudet (video)

HLF8 gemist? Privacygevoelige gegevens gelekt door ForumApp van Thierry Baudet (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 1 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

De nieuw gelanceerde app van Forum voor Democratie is nog geen week oud maar er is al een groot lek in ontdekt. Daardoor liggen de privégegevens van 92.901 leden en oud-leden op straat. Het gaat om de gehele ledenadministratie met gegevens zoals namen, adressen, telefoonnummers en bankgegevens. In HLF8 gaf Merel Ek uitleg.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em> gemist? Privacygevoelige gegevens gelekt door ForumApp van Thierry Baudet (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 1 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De nieuw gelanceerde app van Forum voor Democratie is nog geen week oud maar er is al een groot lek in ontdekt. Daardoor liggen de privégegevens van 92.901 leden en oud-leden op straat. Het gaat om de gehele ledenadministratie met gegevens zoals namen, adressen, telefoonnummers en bankgegevens. In HLF8 gaf Merel Ek uitleg. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV