RTL Boulevard gemist? Nieuw wassenbeeld blaast Chantal Janzen omver (video)

RTL Boulevard gemist? Nieuw wassenbeeld blaast Chantal Janzen omver (video)

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Nieuw wassenbeeld blaast Chantal Janzen omver (video) Veel sterren dromen ervan om door Madame Tussauds vereeuwigd te worden. Het evenbeeld van Chantal Janzen staat inmiddels met haar lange staat van dienst al dertien jaar lang in het wassenbeeldenmuseum te pronken. Dertien jaar lang bijenwas in vorm houden is nogal een klus. Hoog tijd dus voor een make-over. Het resultaat onthulde de presentatrice vandaag zelf, in het bijzijn van onder anderen vriend en visagist Leco van Zadelhoff. Het resultaat is verbluffend! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Nieuw wassenbeeld blaast Chantal Janzen omver (video)

Veel sterren dromen ervan om door Madame Tussauds vereeuwigd te worden. Het evenbeeld van Chantal Janzen staat inmiddels met haar lange staat van dienst al dertien jaar lang in het wassenbeeldenmuseum te pronken. Dertien jaar lang bijenwas in vorm houden is nogal een klus. Hoog tijd dus voor een make-over. Het resultaat onthulde de presentatrice vandaag zelf, in het bijzijn van onder anderen vriend en visagist Leco van Zadelhoff. Het resultaat is verbluffend!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV