Op1 gemist? Woedende boeren bestormen Provinciehuis in Zwolle (video)

Op1 gemist? Woedende boeren bestormen Provinciehuis in Zwolle (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Woedende boeren bestormen Provinciehuis in Zwolle (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Zeker drie mensen zijn opgepakt bij het begin van een demonstratie van boeren voor het provinciehuis van Overijssel in Zwolle. Volgens de hulpdiensten belemmerden twee daarvane agenten om hun werk te doen en luisterden ze niet naar opdrachten van de agenten. Landbouwminister Piet Adema is te gast in Op1 en toont begrip voor de zorgen van de boeren: 'We gaan kijken of we een schadevergoeding kunnen regelen voor PAS-melders. Ik begrijp dat boeren gefrustreerd zijn.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Woedende boeren bestormen Provinciehuis in Zwolle (video)

Zeker drie mensen zijn opgepakt bij het begin van een demonstratie van boeren voor het provinciehuis van Overijssel in Zwolle. Volgens de hulpdiensten belemmerden twee daarvane agenten om hun werk te doen en luisterden ze niet naar opdrachten van de agenten. Landbouwminister Piet Adema is te gast in Op1 en toont begrip voor de zorgen van de boeren: 'We gaan kijken of we een schadevergoeding kunnen regelen voor PAS-melders. Ik begrijp dat boeren gefrustreerd zijn.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV