Video: voorproefje wereldkampioenschap wijnproeven in Op1

Video: voorproefje wereldkampioenschap wijnproeven in Op1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: voorproefje wereldkampioenschap wijnproeven in <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vier mannen vluchtten uit Zimbabwe met nul kennis van wijn. Toch vormden ze een aantal jaar later een team op het wereldkampioenschap wijnproeven. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Deelnemer Pardon Taguzu en wijnboer Ilja Gort vertelden vanavond in Op1 over dit bijzondere verhaal. En er wordt natuurlijk live wijn geproefd! Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: voorproefje wereldkampioenschap wijnproeven in Op1

Vier mannen vluchtten uit Zimbabwe met nul kennis van wijn. Toch vormden ze een aantal jaar later een team op het wereldkampioenschap wijnproeven. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Deelnemer Pardon Taguzu en wijnboer Ilja Gort vertelden vanavond in Op1 over dit bijzondere verhaal. En er wordt natuurlijk live wijn geproefd!

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV