Noa Vahle zorgt voor heerlijk Oranjewinter-moment: 'Cruijff en Derksen zijn all-time legends'

Noa Vahle zorgt voor heerlijk Oranjewinter-moment: 'Cruijff en Derksen zijn all-time legends'

Friday 2 December 2022 om 09:14

Noa Vahle zorgde donderdagavond in het door 907.000 mensen bekeken De Oranjewinter voor een heerlijk tv-moment, toen ze een Amerikaanse journalist vroeg wat hij van legendarische voetbalspelers zoals Johan Cruijff en Johan Derksen vond: 'Natuurlijk ken ik die. Zijn zijn de all-time legends van het spel. Mensen van mijn leeftijd zien deze mannen als idolen.'

Reactie Derksen
Derksen kon dit grapje wel waarderen en reageerde gevat: 'Ik kijk hier niet van op.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Noa Vahle zorgt voor heerlijk <em>Oranjewinter-moment</em>: 'Cruijff en Derksen zijn all-time legends' Noa Vahle zorgde donderdagavond in het door 907.000 mensen bekeken De Oranjewinter voor een heerlijk tv-moment, toen ze een Amerikaanse journalist vroeg wat hij van legendarische voetbalspelers zoals Johan Cruijff en Johan Derksen vond: 'Natuurlijk ken ik die. Zijn zijn de all-time legends van het spel. Mensen van mijn leeftijd zien deze mannen als idolen.' Reactie DerksenDerksen kon dit grapje wel waarderen en reageerde gevat: 'Ik kijk hier niet van op.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's