Marcel van Roosmalen sloopt Joep Schreuder: 'Nóg erger dan Chris Woerts' (De Oranjewinter)

Marcel van Roosmalen sloopt Joep Schreuder: 'Nóg erger dan Chris Woerts' (De Oranjewinter)

Marcel van Roosmalen blijkt niet echt gecharmeerd van sportverslaggever Joep Schreuder, die hij zelfs nog minder goed aan kan dan sportmarketeer Chris Woerts en dat wil wat zeggen. In zijn tv-column Roepende in de woestijn was hij dan ook meer dan duidelijk: 'Vergeleken met Joep Schreuder is Chris Woerts een lieve normale man. Joep Schreuder was altijd al vreemd en dan zeg ik het vriendelijk.'

De hele column van Van Roosmalen over Joep Schreuder zie je hieronder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Marcel van Roosmalen sloopt <em>Joep Schreuder</em>: 'Nóg erger dan Chris Woerts' (De Oranjewinter) Marcel van Roosmalen blijkt niet echt gecharmeerd van sportverslaggever Joep Schreuder, die hij zelfs nog minder goed aan kan dan sportmarketeer Chris Woerts en dat wil wat zeggen. In zijn tv-column Roepende in de woestijn was hij dan ook meer dan duidelijk: 'Vergeleken met Joep Schreuder is Chris Woerts een lieve normale man. Joep Schreuder was altijd al vreemd en dan zeg ik het vriendelijk.' De hele column van Van Roosmalen over Joep Schreuder zie je hieronder Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV