De Oranjewinter: Topduo Ad Derksen en Pieter Cobelens eten van 'Cobelens-taart'

De Oranjewinter: Topduo Ad Derksen en Pieter Cobelens eten van 'Cobelens-taart'

Na Bassie & Adriaan, Van der Laan & Woe en vele andere voorbeelden is er nu een nieuw topduo op de Nederlandse tv: Cobelens en Derksen. In de 'wandelgangen' van De Oranjewinter duikt het duo bovenop de speciale 'Cobelens-taart'.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em>: Topduo <em>Ad Derksen</em> en <em>Pieter Cobelens</em> eten van 'Cobelens-taart' Na Bassie & Adriaan, Van der Laan & Woe en vele andere voorbeelden is er nu een nieuw topduo op de Nederlandse tv: Cobelens en Derksen. In de 'wandelgangen' van De Oranjewinter duikt het duo bovenop de speciale 'Cobelens-taart'. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. 'Om op te vreten'Ad Derksen draagt de taart van de tafel en loopt langs Cobelens met een snerende opmerking. Cobelens reageert daar weer op: 'Vind je mij niet om op te vreten? Heb je dat nooit gezegd? Nee, dat was jij niet. Oh ja.' Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Om op te vreten'
Ad Derksen draagt de taart van de tafel en loopt langs Cobelens met een snerende opmerking. Cobelens reageert daar weer op: 'Vind je mij niet om op te vreten? Heb je dat nooit gezegd? Nee, dat was jij niet. Oh ja.'

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's