Michiel Vos in BEAU over schoonmoeder Nancy Pelosi: 'Zit nog trauma'

Michiel Vos in BEAU over schoonmoeder Nancy Pelosi: 'Zit nog trauma'

Hieronder zie je een fragment uit BEAU van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken op Gids.tv.

Michiel Vos in <em>BEAU</em> over schoonmoeder Nancy Pelosi: 'Zit nog trauma' Hieronder zie je een fragment uit BEAU van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken op Gids.tv. Nancy Pelosi, de schoonmoeder van Michiel Vos, kreeg te maken met een flinke bedreiging en haar man is pas net uit het ziekenhuis. Vos geeft een update: 'Mijn schoonvader zit nu thuis, hij maakt aan de beterende hand. Hij maakt grapjes, hij doet mee, maar we denken wel dat er nog trauma zit. Omdat zij er niet was, gaat een groot deel van de beveiliging met haar mee.' Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Michiel Vos in BEAU over schoonmoeder Nancy Pelosi: 'Zit nog trauma'

Nancy Pelosi, de schoonmoeder van Michiel Vos, kreeg te maken met een flinke bedreiging en haar man is pas net uit het ziekenhuis. Vos geeft een update: 'Mijn schoonvader zit nu thuis, hij maakt aan de beterende hand. Hij maakt grapjes, hij doet mee, maar we denken wel dat er nog trauma zit. Omdat zij er niet was, gaat een groot deel van de beveiliging met haar mee.'

Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV