BEAU gemist? Docuserie Harry & Meghan moet 'gerechtigheid' brengen voor LA-koppel

BEAU gemist? Docuserie Harry & Meghan moet 'gerechtigheid' brengen voor LA-koppel

Hieronder zie je een fragment uit BEAU van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken op Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? Docuserie <em>Harry &amp; Meghan</em> moet 'gerechtigheid' brengen voor LA-koppel Hieronder zie je een fragment uit BEAU van donderdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken op Gids.tv. Donderdag verschenen de eerste beelden van de docuserie Harry & Meghan en daar was nogal wat over te doen. Ook bij BEAU probeert Tim de Wit er een vinger op te leggen: 'Ze doen het natuurlijk vooral voor het geld. Kijk: het leven in LA is natuurlijk duur. Maar het zal natuurlijk ook een soort gerechtigheidsgevoel zijn. Zo de vuile was buiten hangen, dat doe je niet met iemand uit het Brits koningshuis. Zij hebben met zo'n serie het gevoel dat ze hun kant van het verhaal het beste kunnen vertellen'. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? Docuserie Harry & Meghan moet 'gerechtigheid' brengen voor LA-koppel

Donderdag verschenen de eerste beelden van de docuserie Harry & Meghan en daar was nogal wat over te doen. Ook bij BEAU probeert Tim de Wit er een vinger op te leggen: 'Ze doen het natuurlijk vooral voor het geld. Kijk: het leven in LA is natuurlijk duur. Maar het zal natuurlijk ook een soort gerechtigheidsgevoel zijn. Zo de vuile was buiten hangen, dat doe je niet met iemand uit het Brits koningshuis. Zij hebben met zo'n serie het gevoel dat ze hun kant van het verhaal het beste kunnen vertellen'.

Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV