Ashley staat open voor polyamorie in Lang leve de liefde: ‘Interessant’

Ashley staat open voor polyamorie in Lang leve de liefde: ‘Interessant’

In Lang leve de liefde leren Ashley en Mark elkaar steeds beter kennen. Als het gaat over monogamie vertelt Ashley dat ze overal voor openstaat, ook voor polyamorie. En ze vertelt dat ze ook op vrouwen valt. “Interessant”, is het antwoord van Mark. Maar hij neigt toch meer naar monogamie waarbij hij focust op één iemand. “Want anders haal je verjaardagen door elkaar en zo.”

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

Ashley staat open voor polyamorie in <em>Lang leve de liefde</em>: ‘Interessant’ In Lang leve de liefde leren Ashley en Mark elkaar steeds beter kennen. Als het gaat over monogamie vertelt Ashley dat ze overal voor openstaat, ook voor polyamorie. En ze vertelt dat ze ook op vrouwen valt. “Interessant”, is het antwoord van Mark. Maar hij neigt toch meer naar monogamie waarbij hij focust op één iemand. “Want anders haal je verjaardagen door elkaar en zo.” Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Zie: Lillian vindt het niks die sekte van Cees Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Margriet in Lang Leve de Liefde: 'Ga weg, ik wil alleen zijn' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's