Memphis mag mening delen van Louis van Gaal: ‘Of het verstandig is, is een tweede’

Memphis mag mening delen van Louis van Gaal: ‘Of het verstandig is, is een tweede’

Bekijk hier het speelschema WK voetbal 2022 in Qatar live op tv en online

Memphis Depay heeft laten doorschemeren dat hij liever met Steven Bergwijn naast zich speelt dan Cody Gakpo op 10. Tijdens de persconferentie wordt bondscoach Louis van Gaal gevraagd wat hij ervan vindt dat Memphis deze mening met de media deelt. “Jullie hebben een geweldige band met mijn spelers, dus dan het gebeuren dat hij gewoon zijn mening zegt. Of het verstandig is, is een tweede. Maar dat kan. Iedereen mag zijn eigen mening hebben. Zeker in Nederland, denk ik.”

Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Memphis</em> mag mening delen van Louis van Gaal: ‘Of het verstandig is, is een tweede’ Bekijk hier het speelschema WK voetbal 2022 in Qatar live op tv en online Memphis Depay heeft laten doorschemeren dat hij liever met Steven Bergwijn naast zich speelt dan Cody Gakpo op 10. Tijdens de persconferentie wordt bondscoach Louis van Gaal gevraagd wat hij ervan vindt dat Memphis deze mening met de media deelt. “Jullie hebben een geweldige band met mijn spelers, dus dan het gebeuren dat hij gewoon zijn mening zegt. Of het verstandig is, is een tweede. Maar dat kan. Iedereen mag zijn eigen mening hebben. Zeker in Nederland, denk ik.” Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Valentijn Driessen over slechte vorm Oranje: 'Geen wereldkampioen, wel de finale' Bekijk deze video » Denzel Dumfries op persconferentie WK Qatar: ‘Iedereen is fit’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's