Nielson brengt kerstliedje Kerstcadeau uit: ‘Al tien jaar op bucketlist’

Nielson brengt kerstliedje Kerstcadeau uit: ‘Al tien jaar op bucketlist’

Vrijdag 2 december 2022 om 14:11

Nielson heeft de Sky Radio Kersttram in Amsterdam geopend, en hij is hiervoor dé geschikte zanger. Nielson had namelijk al 10 jaar op zijn bucketlist staan dat hij een goed Nederlandstalig kerstliedje wilde schrijven. En nu heeft hij met Kerstcadeau eindelijk een kersthit die hij goed genoeg vindt. De zanger is dol op Kerst en vond dit liedje maken dan ook een mooie uitdaging.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Nielson brengt kerstliedje <em>Kerstcadeau</em> uit: ‘Al tien jaar op bucketlist’ Nielson heeft de Sky Radio Kersttram in Amsterdam geopend, en hij is hiervoor dé geschikte zanger. Nielson had namelijk al 10 jaar op zijn bucketlist staan dat hij een goed Nederlandstalig kerstliedje wilde schrijven. En nu heeft hij met Kerstcadeau eindelijk een kersthit die hij goed genoeg vindt. De zanger is dol op Kerst en vond dit liedje maken dan ook een mooie uitdaging. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Televizier-Ring Gala: Nielson en Jaap Reesema eren overleden tv-persoonlijkheden met 'Grijs' Bekijk deze video » Nielson had alle nummers uit de Top 4000 willen schrijven: 'Levert veel geld op!' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's