Wordt Louis van Gaal bondscoach België? ‘Eerst wereldkampioen worden met Nederland’

Wordt Louis van Gaal bondscoach België? ‘Eerst wereldkampioen worden met Nederland’

Voor België zit het WK voetbal er al op en sinds het vertrek van Martinez wordt er al druk gespeculeerd over een nieuwe bondscoach. Is dit de nieuwe job van Louis van Gaal? “Ik heb er al over nagedacht”, grapt de trainer van het Nederlands elftal. Hij laat weten dat hij nu met Oranje bezig is, daarna ziet hij het wel. “We willen wereldkampioen worden, dus we hebben nog vier wedstrijden te gaan. Dan gaan we wel zien of er aanbiedingen komen.”

Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder.

De wedstrijd Nederland - Verenigde Staten is zaterdag 3 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Wordt <em>Louis van Gaal</em> bondscoach België? ‘Eerst wereldkampioen worden met Nederland’ Voor België zit het WK voetbal er al op en sinds het vertrek van Martinez wordt er al druk gespeculeerd over een nieuwe bondscoach. Is dit de nieuwe job van Louis van Gaal? “Ik heb er al over nagedacht”, grapt de trainer van het Nederlands elftal. Hij laat weten dat hij nu met Oranje bezig is, daarna ziet hij het wel. “We willen wereldkampioen worden, dus we hebben nog vier wedstrijden te gaan. Dan gaan we wel zien of er aanbiedingen komen.” Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder. De wedstrijd Nederland - Verenigde Staten is zaterdag 3 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Denzel Dumfries op persconferentie WK Qatar: ‘Iedereen is fit’ Bekijk deze video » Memphis mag mening delen van Louis van Gaal: ‘Of het verstandig is, is een tweede’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's