Thijs Boermans is 8,5 kilo afgevallen in Expeditie Robinson: ‘Bizar’

Thijs Boermans is 8,5 kilo afgevallen in Expeditie Robinson: ‘Bizar’

Vrijdag 2 december 2022 om 15:11

In Expeditie Robinson moeten de deelnemers zien te overleven op een onbewoond eiland, en vooral het gebrek aan eten valt veel BN’ers zwaar. Thijs Boermans heeft het survivalprogramma moeten verlaten en merkt dat hij wat kilo’s kwijt is. Maar de acteur schrikt als hij op de weegschaal gaat staan. “Ik ben 8,5 kilo lichter. Bizar. Ik heb nog nooit zo weinig gewogen. Ik wist niet dat het zo heftig was.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Thijs Boermans is 8,5 kilo afgevallen in <em>Expeditie Robinson</em>: ‘Bizar’ In Expeditie Robinson moeten de deelnemers zien te overleven op een onbewoond eiland, en vooral het gebrek aan eten valt veel BN’ers zwaar. Thijs Boermans heeft het survivalprogramma moeten verlaten en merkt dat hij wat kilo’s kwijt is. Maar de acteur schrikt als hij op de weegschaal gaat staan. “Ik ben 8,5 kilo lichter. Bizar. Ik heb nog nooit zo weinig gewogen. Ik wist niet dat het zo heftig was.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Zien: Thijs Boermans kreeg veel boze reacties omdat hij Ferry Weertman weg wilde stemmen Bekijk deze video » Thijs Boermans ontmoet Vincent Vianen terug na wegstemmen Expeditie Robinson: "Grimmige sfeer" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's