Louis van Gaal verwacht lastige wedstrijd tegen Verenigde Staten: "Fysiek sterkte ploeg"

Louis van Gaal verwacht lastige wedstrijd tegen Verenigde Staten: "Fysiek sterkte ploeg"

Nederland wacht zaterdag in de Verenigde Staten een lastige tegenstander op het WK voetbal in Qatar. "Amerika is een heel energieke ploeg met fysiek sterke spelers. Dat is voor iedere tegenstander lastig, dat zie je ook aan hun uitslagen. Wij zullen er alles aan doen om ze te verslaan", aldus Louis van Gaal.

Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder.

De wedstrijd Nederland - Verenigde Staten is zaterdag 3 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

<em>Louis van Gaal</em> verwacht lastige wedstrijd tegen <em>Verenigde Staten</em>: &quot;Fysiek sterkte ploeg&quot; Nederland wacht zaterdag in de Verenigde Staten een lastige tegenstander op het WK voetbal in Qatar. "Amerika is een heel energieke ploeg met fysiek sterke spelers. Dat is voor iedere tegenstander lastig, dat zie je ook aan hun uitslagen. Wij zullen er alles aan doen om ze te verslaan", aldus Louis van Gaal. Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder. De wedstrijd Nederland - Verenigde Staten is zaterdag 3 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Wordt Louis van Gaal bondscoach België? ‘Eerst wereldkampioen worden met Nederland’ Bekijk deze video » Louis van Gaal tegen Daley Blind: 'Je verklapt lijst met spelers voor penalty’s' Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's