Een Jaar Van Je Leven: Mexx doet zwangerschapstest, is er een baby op komst?

Een Jaar Van Je Leven: Mexx doet zwangerschapstest, is er een baby op komst?

Vrijdag 2 december 2022 om 17:22

In Een Jaar Van Je Leven breekt er een spannend moment aan voor Mexx. Ze heeft namelijk stiekem een zwangerschapstest uit de boodschappen gevist, en ze gaat gelijk naar de wc. Het is geen geheim dat Mexx het al een tijdje erg gezellig heeft met Martin, en mogelijk komt er nu al gezinsuitbreiding in de realityshow. In de beelden is te zien hoe Mexx de test doet en Martin komt vragen wat de uitslag is, maar hier moeten ze vijf minuten op wachten. De uitslag zie je vrijdagavond in Een Jaar Van Je Leven

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Mexx doet zwangerschapstest, is er een baby op komst? In Een Jaar Van Je Leven breekt er een spannend moment aan voor Mexx. Ze heeft namelijk stiekem een zwangerschapstest uit de boodschappen gevist, en ze gaat gelijk naar de wc. Het is geen geheim dat Mexx het al een tijdje erg gezellig heeft met Martin, en mogelijk komt er nu al gezinsuitbreiding in de realityshow. In de beelden is te zien hoe Mexx de test doet en Martin komt vragen wat de uitslag is, maar hier moeten ze vijf minuten op wachten. De uitslag zie je vrijdagavond in Een Jaar Van Je Leven… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Kim ontploft in Een Jaar Van Je Leven tegen Esther: ‘Houd je bek achterlijke trut’ Bekijk deze video » Sinterklaas in Een Jaar Van Je Leven: ‘Beetje brak door pepernoten snuiven’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's