Video: Prinses Amalia leert Nederlandse Krijgsmacht kennen in onderzeeër en F-16

Video: Prinses Amalia leert Nederlandse Krijgsmacht kennen in onderzeeër en F-16

Wat prinses Amalia precies heeft gedaan tijdens haar tussen jaar is ongeveer het best bewaarde geheim van Paleis Huis ten Bosch, maar vandaag komt er ineens wat meer duidelijkheid. Ze heeft in de afgelopen maanden meegelopen met de Nederlandse krijgsmacht.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Prinses Amalia</em> leert <em>Nederlandse Krijgsmacht</em> kennen in onderzeeër en F-16 Wat prinses Amalia precies heeft gedaan tijdens haar tussen jaar is ongeveer het best bewaarde geheim van Paleis Huis ten Bosch, maar vandaag komt er ineens wat meer duidelijkheid. Ze heeft in de afgelopen maanden meegelopen met de Nederlandse krijgsmacht. Tekst gaat verder onder de video. MilitairenEn als je denkt dat ze daar gezellig thee kwam drinken heb je het mis, ze moest flink aan de bak. Zo maakte prinses Amalia een rit in een Leopard-tank en sprak zij militairen van haar 'eigen' Regiment Huzaren Prinses Catharina Amalia. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Prinses Amalia leert Nederlandse Krijgsmacht kennen in onderzeeër en F-16

Militairen
En als je denkt dat ze daar gezellig thee kwam drinken heb je het mis, ze moest flink aan de bak. Zo maakte prinses Amalia een rit in een Leopard-tank en sprak zij militairen van haar 'eigen' Regiment Huzaren Prinses Catharina Amalia.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV