Ongezonde rol voor Danny Blind bij Nederlands elftal: "Dat moet de coah niet willen"

Ongezonde rol voor Danny Blind bij Nederlands elftal: "Dat moet de coah niet willen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Het Nederlands elftal heeft zich ongeslagen als winnaar van Groep A geplaats voor de volgende ronde van het WK voetbal in Qatar, toch is het spel niet om over naar huis te schrijven. Dat geldt volgende de mannen van De Oranjewinter ook voor de optredens van Daley Blind.

Lees verder onder de video.

Ongezonde rol voor <em>Danny Blind</em> bij <em>Nederlands elftal</em>: &quot;Dat moet de coah niet willen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Het Nederlands elftal heeft zich ongeslagen als winnaar van Groep A geplaats voor de volgende ronde van het WK voetbal in Qatar, toch is het spel niet om over naar huis te schrijven. Dat geldt volgende de mannen van De Oranjewinter ook voor de optredens van Daley Blind. Lees verder onder de video. Ongezonde situatieJohan Derksen sprak vrijdagavond in De Oranjewinter van een 'ongezonde situatie'. Danny Blind, vader van Daley, is immers de rechter- en linkerhand van bondscoach Louis van Gaal: "Dat moet de coach niet willen, dat moet de zoon niet willen en dat moet Van Gaal niet willen." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongezonde situatie
Johan Derksen sprak vrijdagavond in De Oranjewinter van een 'ongezonde situatie'. Danny Blind, vader van Daley, is immers de rechter- en linkerhand van bondscoach Louis van Gaal: "Dat moet de coach niet willen, dat moet de zoon niet willen en dat moet Van Gaal niet willen."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV