Video: Vrouw omgekomen bij heftige brand in Arnhems appartementencomplex

Video: Vrouw omgekomen bij heftige brand in Arnhems appartementencomplex

Zaterdag 3 december 2022 om 11:17

De bewoonster die in de nacht van donderdag op vrijdag ernstig gewond raakte bij een brand in Arnhem, is om het leven gekomen. De vrouw werd na de brand met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is zij vrijdag overleden, meldt de politie.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Vrouw omgekomen</em> bij heftige brand in <em>Arnhems appartementencomplex</em> De bewoonster die in de nacht van donderdag op vrijdag ernstig gewond raakte bij een brand in Arnhem, is om het leven gekomen. De vrouw werd na de brand met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is zij vrijdag overleden, meldt de politie. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: zeker 36 mensen omgekomen bij brand in Chinese fabriek Bekijk deze video » Brand in Kurhaus (Scheveningen): bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's