Op1 gemist? Robert Maaskant over voetbalteam VS: 'Een elftal in opleiding' (video)

Op1 gemist? Robert Maaskant over voetbalteam VS: 'Een elftal in opleiding' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Robert Maaskant over voetbalteam VS: 'Een elftal in opleiding' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het WK voetbal 2026 zal een historisch toernooi zijn, aangezien het de eerste keer is dat het toernooi wordt georganiseerd door drie landen: Canada, Mexico en de Verenigde Staten. Voetbaltrainer Robert Maaskant werkte in Amerika en weet hoe ze daar spelers opleiden. 'Amerika heeft een selectie samengesteld die over 3,5 jaar, als ze de host zijn van het WK, op z’n top moet zijn,' vertelde hij in Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Robert Maaskant over voetbalteam VS: 'Een elftal in opleiding' (video)

Het WK voetbal 2026 zal een historisch toernooi zijn, aangezien het de eerste keer is dat het toernooi wordt georganiseerd door drie landen: Canada, Mexico en de Verenigde Staten. Voetbaltrainer Robert Maaskant werkte in Amerika en weet hoe ze daar spelers opleiden. 'Amerika heeft een selectie samengesteld die over 3,5 jaar, als ze de host zijn van het WK, op z’n top moet zijn,' vertelde hij in Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV