Job Knoester in De Oranjewinter over Joost Eerdmans: 'Een wolf in schaapskleren' (video)

Job Knoester in De Oranjewinter over Joost Eerdmans: 'Een wolf in schaapskleren' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen is fan van Joost Eerdmans, maar Job Knoester is dat allerminst. 'Een wolf in schaapskleren.'

Lees verder onder de video.

Job Knoester in <em>De Oranjewinter</em> over Joost Eerdmans: 'Een wolf in schaapskleren' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is fan van Joost Eerdmans, maar Job Knoester is dat allerminst. 'Een wolf in schaapskleren.' Lees verder onder de video. ExtreemrechtsKnoester moet niks hebben van extreemrechtse bewegingen, zo vertelt hij in De Oranjewinter. 'Eerdmans is heel lang aan Baudet blijven hangen, ook na diens 'boreale' uitspraken.' Daarnaast zegt hij: 'Eerdmans doet heel onverstandige uitspraken over mijn vakgebied, onder andere over TBS.' De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Extreemrechts
Knoester moet niks hebben van extreemrechtse bewegingen, zo vertelt hij in De Oranjewinter. 'Eerdmans is heel lang aan Baudet blijven hangen, ook na diens 'boreale' uitspraken.' Daarnaast zegt hij: 'Eerdmans doet heel onverstandige uitspraken over mijn vakgebied, onder andere over TBS.'

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV