Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de zesde aflevering van dit seizoen van Sterren op het doek, vanavond te zien op NPO 2, krijgt Özcan Akyol opnieuw bezoek van een bekende Nederlander die het aandurft om zichzelf te laten portretteren door drie kunstenaars. Dit keer is dat Daphne Deckers. Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren op het doek: Daphne Deckers geraakt door herinneringen aan vader Bekijk deze video » TienerjarenSchrijver, columnist, voormalig fotomodel en actrice... de veelzijdige Daphne Deckers komt naar het prachtige kerkje van Persingen, het kleinste dorp van Nederland. Daar groeide zij op in haar tienerjaren, op een prachtige boerderij. Daar was haar vader elke dag bezig in de tuin met bloemen, planten en fruitbomen. DementieDekcers praat met liefde over haar vader, die voor zijn overlijden aan dementie leed. Ook legt ze uit waar haar hang naar onafhankelijkheid en zelfstandigheid vandaan komt. De kunstenaars zijn erg blij met dit model, maar welk portret neemt Daphne mee naar huis? De andere twee schilderijen worden geveild voor een goed doel. Bekijk ook Sterren op het doek: deze BN’ers worden in nieuw seizoen geportretteerd Bekijk deze video » Nieuw seizoen Sterren op het doek start 29 oktober: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 3 December 2022 om 21:13

In de zesde aflevering van dit seizoen van Sterren op het doek, vanavond te zien op NPO 2, krijgt Özcan Akyol opnieuw bezoek van een bekende Nederlander die het aandurft om zichzelf te laten portretteren door drie kunstenaars. Dit keer is dat Daphne Deckers.

Tienerjaren
Schrijver, columnist, voormalig fotomodel en actrice... de veelzijdige Daphne Deckers komt naar het prachtige kerkje van Persingen, het kleinste dorp van Nederland. Daar groeide zij op in haar tienerjaren, op een prachtige boerderij. Daar was haar vader elke dag bezig in de tuin met bloemen, planten en fruitbomen.

Dementie
Dekcers praat met liefde over haar vader, die voor zijn overlijden aan dementie leed. Ook legt ze uit waar haar hang naar onafhankelijkheid en zelfstandigheid vandaan komt. De kunstenaars zijn erg blij met dit model, maar welk portret neemt Daphne mee naar huis? De andere twee schilderijen worden geveild voor een goed doel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Actuele video's

Meer actuele video's