Video: Sonja Bakker is Nederland ontvlucht en maakt voortaan sexy foto's

Video: Sonja Bakker is Nederland ontvlucht en maakt voortaan sexy foto's

Dieetgoeroe Sonja Bakker, die Nederland is ontvlucht nadat ze meerdere malen is beschuldigd van het jatten van recepten, gooit het inmiddels over een hele andere boeg. De 48-jarige Bakker maakt namelijk hele sexy foto’s.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Sonja Bakker</em> is Nederland ontvlucht en maakt voortaan <em>sexy foto's</em> Dieetgoeroe Sonja Bakker, die Nederland is ontvlucht nadat ze meerdere malen is beschuldigd van het jatten van recepten, gooit het inmiddels over een hele andere boeg. De 48-jarige Bakker maakt namelijk hele sexy foto’s. Tekst gaat verder onder de video. Professionele foto'sDe dieetgoeroe fotografeert niet zichzelf, maar andere modellen. Ze maakt naar eigen zeggen 'professionele foto's'. De foto's die op haar account prijken zien er uiterst sexy uit. Soms staan de gefotografeerde vrouwen met enkel een indianentooi op hun hoofd geposeerd. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rob Goossens over rel Sonja Bakker: "Dat je die vrouwen probeert om te kopen, bizar" (video) Bekijk deze video » Video: Sonja Bakker vertrekt met de noorderzon om nieuwe start te maken Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Professionele foto's
De dieetgoeroe fotografeert niet zichzelf, maar andere modellen. Ze maakt naar eigen zeggen 'professionele foto's'. De foto's die op haar account prijken zien er uiterst sexy uit. Soms staan de gefotografeerde vrouwen met enkel een indianentooi op hun hoofd geposeerd.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV