Cybermannetje Dave Maasland onderbroken in de Wandelgangen: "Deze uitspraken zijn te link"

Cybermannetje Dave Maasland onderbroken in de Wandelgangen: "Deze uitspraken zijn te link"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Cybermannetje <em>Dave Maasland</em> onderbroken in <em>de Wandelgangen</em>: &quot;Deze uitspraken zijn te link&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Cyber-expert Dave Maasland praat na afloop van De Oranjewinter nog wat na met Wilfred Genee. Volgens Maasland is het mogelijk dat er nog een cyber-aanval plaatsvindt tijdens het WK voetbal in Qatar: "Stop maar, deze uitspraken zijn te link." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cyber-expert Dave Maasland praat na afloop van De Oranjewinter nog wat na met Wilfred Genee. Volgens Maasland is het mogelijk dat er nog een cyber-aanval plaatsvindt tijdens het WK voetbal in Qatar: "Stop maar, deze uitspraken zijn te link."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV