Beau gemist? Ch!pz gaat wereldwijd viral met 1001 Arabian Nights (video)

Beau gemist? Ch!pz gaat wereldwijd viral met 1001 Arabian Nights (video)

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Ch!pz gaat wereldwijd viral met <em>1001 Arabian Nights</em> (video) Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 2 december terugkijken bij Gids.tv. Dat hadden ze een maand geleden niet gedacht: 1001 Arabian Nights van popgroep Ch!pz is 17 jaar na de officiële release ineens een internationale superhit. De bandleden waren vrijdag te gast bij Beau en vertelden over het onverwachte succes. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Ch!pz gaat wereldwijd viral met 1001 Arabian Nights (video)

Dat hadden ze een maand geleden niet gedacht: 1001 Arabian Nights van popgroep Ch!pz is 17 jaar na de officiële release ineens een internationale superhit. De bandleden waren vrijdag te gast bij Beau en vertelden over het onverwachte succes.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV