Bridget Maasland over kostuum in The Masked Singer: "Lijkt een beetje op een spermacel"

Bridget Maasland over kostuum in The Masked Singer: "Lijkt een beetje op een spermacel"

Gisteravond heeft het publiek bij The Masked Singer gekozen om het Paard naar huis te sturen. Het bleek niemand minder dan Bridget Maasland te zijn die in het pak verstop zat. Backstage vertelt Maasland openhartig over haar kostuum: "Het lijkt ook wel een beetje op een spermacel."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Bridget Maasland</em> over kostuum in <em>The Masked Singer</em>: &quot;Lijkt een beetje op een spermacel&quot; Gisteravond heeft het publiek bij The Masked Singer gekozen om het Paard naar huis te sturen. Het bleek niemand minder dan Bridget Maasland te zijn die in het pak verstop zat. Backstage vertelt Maasland openhartig over haar kostuum: "Het lijkt ook wel een beetje op een spermacel." Tekst gaat verder onder de video. GenotenDe presentatrice heeft genoten van haar deelname, zo vertelt ze. "Ik vond het te gek, maar ik vond het ook zo doodeng. Ik dacht: ze gaan het meteen raden. Het is echt out of my comfortzone. Ik ben geen zangeres." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook SPOILER: het Paard moet vertrekken bij The Masked Singer en onthult identiteit Bekijk deze video » Bridget Maasland over exit The Masked Singer: 'Was graag doorgegaan' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Genoten
De presentatrice heeft genoten van haar deelname, zo vertelt ze. "Ik vond het te gek, maar ik vond het ook zo doodeng. Ik dacht: ze gaan het meteen raden. Het is echt out of my comfortzone. Ik ben geen zangeres."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV