Live stream Nederland - Verenigde Staten (WK voetbal)

Live stream Nederland - Verenigde Staten (WK voetbal)

Kijk zaterdag 3 december vanaf 16.00 uur LIVE naar Nederland - Verenigde Staten via de livestream hierboven.

Zondag spelen Nederland en Verenigde Staten tegen elkaar in de achtste finale van het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Verenigde Staten op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Verenigde Staten

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Verenigde Staten is zaterdag vanaf 16.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Verenigde Staten</em> (WK voetbal) Kijk zaterdag 3 december vanaf 16.00 uur LIVE naar Nederland - Verenigde Staten via de livestream hierboven. Zondag spelen Nederland en Verenigde Staten tegen elkaar in de achtste finale van het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Verenigde Staten op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Verenigde Staten De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Verenigde Staten (WK voetbal) Bekijk deze video » Nederland - Verenigde Staten is zaterdag vanaf 16.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Verenigde Staten (WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV