Vanavond in Liedje op het Eerste Gezicht: Louis weet wel waar hij van houdt

Vanavond in Liedje op het Eerste Gezicht: Louis weet wel waar hij van houdt

Wie zingen als passie heeft én ook op zoek is naar die andere passie - de liefde -, dan biedt Liedje op het Eerste Gezicht uitkomst! In deze datingshow zingen singles op hun allereerste blind date, een romantisch liefdesduet.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Liedje op het Eerste Gezicht</em>: Louis weet wel waar hij van houdt Wie zingen als passie heeft én ook op zoek is naar die andere passie - de liefde -, dan biedt Liedje op het Eerste Gezicht uitkomst! In deze datingshow zingen singles op hun allereerste blind date, een romantisch liefdesduet. Tekst gaat verder onder de video. LouisEén van de kandidaten is de bijna 75-jarige Louis, en hij weet precies op wat voor type vrouw hij valt. "Er zijn zoveel types, ik met het niet eens. Lekker mollig", aldus Louis. Wendy van Dijk heeft er alle vertrouwen in dat er een goede match tussen zit voor Louis. Bekijk het fragment van Liedje op het eerste gezicht hieronder. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Lage kijkcijfers Liedje op het eerste gezicht ligt niet aan Wendy van Dijk maar aan format (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Liedje op het eerste gezicht: Arno Kolenbrander keert terug op tv Bekijk deze video »

Louis
Eén van de kandidaten is de bijna 75-jarige Louis, en hij weet precies op wat voor type vrouw hij valt. "Er zijn zoveel types, ik met het niet eens. Lekker mollig", aldus Louis. Wendy van Dijk heeft er alle vertrouwen in dat er een goede match tussen zit voor Louis.

Bekijk het fragment van Liedje op het eerste gezicht hieronder. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV