Video: Zwaar vuurwerk ontploft in treincoupé, 18-jarige passagier raakt gewond

Video: Zwaar vuurwerk ontploft in treincoupé, 18-jarige passagier raakt gewond

Saturday 3 December 2022 om 16:13

Video: <em>Zwaar vuurwerk</em> ontploft in treincoupé, <em>18-jarige passagier</em> raakt gewond In een trein bij station Schagen is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar vuurwerk ontploft. Daarbij is een 18-jarige man uit Schagen gewond geraakt. De trein stond op het moment van de knal stil op het station. De gewonde man is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Twee andere passagiers zijn ook nagekeken met gehoorklachten. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Losbandige Marokkanen gooien glas en vuurwerk naar politie in Rotterdam Bekijk deze video » Video: Portiek en meerdere auto's in Rotterdam beschadigd door explosie Bekijk deze video »
Nieuws :

In een trein bij station Schagen is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar vuurwerk ontploft. Daarbij is een 18-jarige man uit Schagen gewond geraakt. De trein stond op het moment van de knal stil op het station. De gewonde man is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Twee andere passagiers zijn ook nagekeken met gehoorklachten.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's