De Oranjewinter gemist? René genoot van Denzel Dumfries: 'Wat speelde die jongen goed'

De Oranjewinter gemist? René genoot van Denzel Dumfries: 'Wat speelde die jongen goed'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

René wilde zijn gelijk niet halen, maar heeft enorm genoten van Denzel Dumfries: 'Ach man, wat speelde die jongen goed hè? Het is wel een lust voor het oog man, hè?' Dick Advocaat is wat kritischer: 'Hij werd nu ook niet gedekt he? Die ruimte krijg je tegen Argentinië niet.'

<em>De Oranjewinter</em> gemist? René genoot van <em>Denzel Dumfries</em>: 'Wat speelde die jongen goed' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. René wilde zijn gelijk niet halen, maar heeft enorm genoten van Denzel Dumfries: 'Ach man, wat speelde die jongen goed hè? Het is wel een lust voor het oog man, hè?' Dick Advocaat is wat kritischer: 'Hij werd nu ook niet gedekt he? Die ruimte krijg je tegen Argentinië niet.' Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's