Johan Derksen over aangenomen anti-homowet in Rusland: "Het wordt gewoon doodgezwegen"

Johan Derksen over aangenomen anti-homowet in Rusland: "Het wordt gewoon doodgezwegen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In Rusland wordt het verspreiden van informatie over niet-traditionele seksuele relaties verboden. Volgens een indiener van de wet is LHBTI tegenwoordig 'een element van hybride oorlogsvoering'. De mannen van De Oranjewinter reageren stomverbaasd op het nieuws uit Rusland.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> over aangenomen <em>anti-homowet</em> in <em>Rusland</em>: &quot;Het wordt gewoon doodgezwegen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In Rusland wordt het verspreiden van informatie over niet-traditionele seksuele relaties verboden. Volgens een indiener van de wet is LHBTI tegenwoordig 'een element van hybride oorlogsvoering'. De mannen van De Oranjewinter reageren stomverbaasd op het nieuws uit Rusland. Tekst gaat verder onder de video. Doodgezwegen"Dat is natuurlijk bijzonder kwalijk, daar draaien ze de klok honderd jaar terug. Je mag nu kinderen niet meer voorlichten over homoseksualiteit (…) Het wordt gewoon doodgezwegen", aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Doodgezwegen
"Dat is natuurlijk bijzonder kwalijk, daar draaien ze de klok honderd jaar terug. Je mag nu kinderen niet meer voorlichten over homoseksualiteit (…) Het wordt gewoon doodgezwegen", aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's