De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het bijzondere reisprogramma De gevaarlijkste wegen is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op NPO 3. In elke aflevering trotseren twee bekende Nederlanders samen de gevaarlijkste wegen ter wereld. Brengen ze hun reis tot een goed einde? EmotiesTijdens hun verkenningstocht leren de twee elkaar steeds beter kennen en ontstaan er mooie gesprekken en vriendschappen. Maar de emoties lopen geregeld op wanneer de nauwelijks begaanbare wegen om ongekende rijkunsten vragen. Ze laten zich verwonderen door de ongerepte natuur, maken kennis met de lokale bevolking en verruilen hun luxeleventje voor spartaanse logeerplekken. Duo's Kosovo: Diederik Gommers en Emma Wortelboer Turkije: Sera en Remco Veldhuis Peru: Gwen van Poorten en Bilal Wahib Griekenland: Roxanne Kwant en Ireen Wüst Marokko: Rutger Castricum en Roxane Knetemann Italië: Tom Coronel en Jacin Trill Costa Rica: Suzanne Klemann en Peter Sterk Spanje: Eva Koreman en Gertjan Verbeek Bekijk ook Imanuelle Grives krijgt ‘hosca’: ‘Anders dan festivalletje’ (Gevaarlijkste Wegen) Bekijk deze video » Babette van Veen in De Gevaarlijkste Wegen: ‘Er komt overal rook, hoort dat?’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het bijzondere reisprogramma De gevaarlijkste wegen is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op NPO 3. In elke aflevering trotseren twee bekende Nederlanders samen de gevaarlijkste wegen ter wereld. Brengen ze hun reis tot een goed einde?

Emoties
Tijdens hun verkenningstocht leren de twee elkaar steeds beter kennen en ontstaan er mooie gesprekken en vriendschappen. Maar de emoties lopen geregeld op wanneer de nauwelijks begaanbare wegen om ongekende rijkunsten vragen. Ze laten zich verwonderen door de ongerepte natuur, maken kennis met de lokale bevolking en verruilen hun luxeleventje voor spartaanse logeerplekken.

Duo's

  • Kosovo: Diederik Gommers en Emma Wortelboer
  • Turkije: Sera en Remco Veldhuis
  • Peru: Gwen van Poorten en Bilal Wahib
  • Griekenland: Roxanne Kwant en Ireen Wüst
  • Marokko: Rutger Castricum en Roxane Knetemann
  • Italië: Tom Coronel en Jacin Trill
  • Costa Rica: Suzanne Klemann en Peter Sterk
  • Spanje: Eva Koreman en Gertjan Verbeek

Bekijk hier alle video's en artikelen van De gevaarlijkste wegen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV