Even tot hier: Lenny Kuhr steekt veren in reet 'admiraal' Louis van Gaal

Even tot hier: Lenny Kuhr steekt veren in reet 'admiraal' Louis van Gaal

Saturday 3 December 2022 om 23:44

Het chagrijn rond het Nederlands elftal lijkt de laatste tijd als sneeuw voor de zon te verdwijnen en de mannen van Even tot hier zien dat ook. Het is niet altijd even fraai, zong Lenny Kuhr al tijdens het Songfestival, volgens toetsenist Miguel Wiels. Dus komt de oud-winnares met gitaar de studio binnen.

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot hier</em>: Lenny Kuhr steekt veren in reet 'admiraal' <em>Louis van Gaal</em> Het chagrijn rond het Nederlands elftal lijkt de laatste tijd als sneeuw voor de zon te verdwijnen en de mannen van Even tot hier zien dat ook. Het is niet altijd even fraai, zong Lenny Kuhr al tijdens het Songfestival, volgens toetsenist Miguel Wiels. Dus komt de oud-winnares met gitaar de studio binnen. Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. 'de Admiraal'Uiteraard worden de nodige kritische noten wel gekraakt, maar er klinkt ook veel lof over 'Admiraal Van Gaal'. Als Louis' gouden pik van dit liedje niet overeind gaat staan, weten wij het ook niet meer... Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot hier: Lenny Kuhr steekt veren in reet 'admiraal' Louis van Gaal

'de Admiraal'
Uiteraard worden de nodige kritische noten wel gekraakt, maar er klinkt ook veel lof over 'Admiraal Van Gaal'. Als Louis' gouden pik van dit liedje niet overeind gaat staan, weten wij het ook niet meer...

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's