Even tot hier gemist? Mannen zingen rellende "mocro's" toe: 'Spanje, houd ze tegen'

Even tot hier gemist? Mannen zingen rellende "mocro's" toe: 'Spanje, houd ze tegen'

Nederland kan dan wel winnen, maar er hangt nog een andere schaduw over het WK: de winst van Marokko in twee van de drie groepswedstrijden. Dit gaat helaas gepaard met flinke rellen van de door de Even tot hier getypeerde 'hoodiegangs'.

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot hier</em> gemist? Mannen zingen rellende &quot;mocro's&quot; toe: 'Spanje, houd ze tegen' Nederland kan dan wel winnen, maar er hangt nog een andere schaduw over het WK: de winst van Marokko in twee van de drie groepswedstrijden. Dit gaat helaas gepaard met flinke rellen van de door de Even tot hier getypeerde 'hoodiegangs'. Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Mocro flavourOp de melodie van 'Mocro flavour' rappen zij een lied om de 'hoodiegangs' te raken. Het gaat telkens mis bij 'elke mocro zege'. Ze sluiten af met de legendarische tekst: "Oh Spanje, houdt ze tegen. Niet nog een Mocro zege." Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot hier gemist? Mannen zingen rellende "mocro's" toe: 'Spanje, houd ze tegen'

Mocro flavour
Op de melodie van 'Mocro flavour' rappen zij een lied om de 'hoodiegangs' te raken. Het gaat telkens mis bij 'elke mocro zege'. Ze sluiten af met de legendarische tekst: "Oh Spanje, houdt ze tegen. Niet nog een Mocro zege."

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV