Raymond Mens over uitschakeling Amerika op WK: "Trump gelooft de uitslag niet"

Raymond Mens over uitschakeling Amerika op WK: "Trump gelooft de uitslag niet"

Zondag 4 december 2022 om 11:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Gregg Berhalter, bondscoach van de Verenigde Staten, baalt van de uitschakeling van zijn land. Team USA ging met 3-1 onderuit tegen het Nederlands elftal, maar neemt met opgeheven hoofd afscheid van het WK. Raymon Mens grapt in De Oranjewinter over de uitschakeling van Amerika op het eindtoernooi: "Trump gelooft de uitslag niet!"

<em>Raymond Mens</em> over uitschakeling <em>Amerika op WK</em>: &quot;Trump gelooft de uitslag niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Gregg Berhalter, bondscoach van de Verenigde Staten, baalt van de uitschakeling van zijn land. Team USA ging met 3-1 onderuit tegen het Nederlands elftal, maar neemt met opgeheven hoofd afscheid van het WK. Raymon Mens grapt in De Oranjewinter over de uitschakeling van Amerika op het eindtoernooi: "Trump gelooft de uitslag niet!" Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's