Hitmachine Charlie Puth in RENZE: 'Hoop kinderen te inspireren met mijn TikToks'

Hitmachine Charlie Puth in RENZE: 'Hoop kinderen te inspireren met mijn TikToks'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

De Amerikaanse zanger Charlie Puth brak in 2015 internationaal door en heeft inmiddels meerdere wereldhits en miljarden streams op zijn naam staan. Bij RENZE vertelt de hitmachine over het doel van zijn muziek.

Tekst gaat verder onder de video.

Hitmachine <em>Charlie Puth</em> in <em>RENZE</em>: 'Hoop kinderen te inspireren met mijn TikToks' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. De Amerikaanse zanger Charlie Puth brak in 2015 internationaal door en heeft inmiddels meerdere wereldhits en miljarden streams op zijn naam staan. Bij RENZE vertelt de hitmachine over het doel van zijn muziek. Tekst gaat verder onder de video. TikTokCharlie Puth is ook ontzettend populair op TikTok door zijn muziekvideo's. De wereldster hoopt kinderen te inspireren om ook muziek te gaan maken, zegt hij bij RENZE Op Zaterdag. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hitmachine Charlie Puth in RENZE: 'Hoop kinderen te inspireren met mijn TikToks'

TikTok
Charlie Puth is ook ontzettend populair op TikTok door zijn muziekvideo's. De wereldster hoopt kinderen te inspireren om ook muziek te gaan maken, zegt hij bij RENZE Op Zaterdag.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's