Zien: Charlie Puth zingt nieuwe single 'Light Switch' live bij RENZE

Zien: Charlie Puth zingt nieuwe single 'Light Switch' live bij RENZE

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Charlie Puth zingt zijn nieuwste single 'Light Switch' bij RENZE Op Zaterdag. Bekijk het spetterende optreden van de Amerikaanse zanger hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Charlie Puth</em> zingt nieuwe single 'Light Switch' live bij <em>RENZE</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Charlie Puth zingt zijn nieuwste single 'Light Switch' bij RENZE Op Zaterdag. Bekijk het spetterende optreden van de Amerikaanse zanger hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Concert CarréZondag 4 december geeft Charlie Puth een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het optreden maakt deel uit van Puths One Night Only-tournee, die hij eind oktober start in Noord-Amerika. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Charlie Puth zingt nieuwe single 'Light Switch' live bij RENZE

Concert Carré
Zondag 4 december geeft Charlie Puth een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het optreden maakt deel uit van Puths One Night Only-tournee, die hij eind oktober start in Noord-Amerika.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's