Bloedende Beau van Erven Dorens in Isola di Beau: "Schitterend!" (video)

Bloedende Beau van Erven Dorens in Isola di Beau: "Schitterend!" (video)

Sunday 4 December 2022 om 22:07

In de aflevering van Isola di Beau van vanavond neem Beau van Erven Dorens, Olaf Koens mee de zee in. De journalist en correspondent voor RTL Nieuws is enthousiast, terwijl Beau het vooral over zijn eigen buik heeft. Na de zwempartij merkt op Beau dat hij bloedt en roept gek genoeg uit: "Schitterend!" Vervolgens moet hij zich snel opfrissen want zijn volgende gast Hanna Verboom kan elk moment arriveren.

Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder.

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

Bloedende <em>Beau van Erven Dorens</em> in <em>Isola di Beau</em>: &quot;Schitterend!&quot; (video) In de aflevering van Isola di Beau van vanavond neem Beau van Erven Dorens, Olaf Koens mee de zee in. De journalist en correspondent voor RTL Nieuws is enthousiast, terwijl Beau het vooral over zijn eigen buik heeft. Na de zwempartij merkt op Beau dat hij bloedt en roept gek genoeg uit: "Schitterend!" Vervolgens moet hij zich snel opfrissen want zijn volgende gast Hanna Verboom kan elk moment arriveren. Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder. Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Isola di Beau: Hanna Verboom kreeg een psychose op feestje van Elton John Bekijk deze video » Zondag in Isola di Beau: Olaf Koens denkt in Oekraïne veel aan zijn kinderen Bekijk deze video »
TV :
Bloedende Beau van Erven Dorens in Isola di Beau: "Schitterend!" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's