Hélène Hendriks geniet volop van Kylian Mbappé: 'Wat is hij goed hè...'

Hélène Hendriks geniet volop van Kylian Mbappé: 'Wat is hij goed hè...'

Monday 5 December 2022 om 08:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hélène Hendriks</em> geniet volop van <em>Kylian Mbappé</em>: 'Wat is hij goed hè...' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Zondagavond bleef René van der Gijp met een verkoudheid thuis - daarvan waren de eerste sporen zaterdag al te bespeuren - en dus moest Hélène Hendriks de voetbaltechnische analyse doen aan tafel bij De Oranjewinter. Ze vertelde dat ze heeft genoten van het spel van Frankrijk, en dan met name van Kylian Mbappé - volgens Johan Derksen de grote ster van dit WK. Hendriks steekt haar bewondering niet onder stoelen of banken: "Wat is hij goed hè..." Ze verwacht dan ook dat Mbappé binnen afzienbare tijd topscorer aller tijden van het Franse elftal is. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Zondagavond bleef René van der Gijp met een verkoudheid thuis - daarvan waren de eerste sporen zaterdag al te bespeuren - en dus moest Hélène Hendriks de voetbaltechnische analyse doen aan tafel bij De Oranjewinter. Ze vertelde dat ze heeft genoten van het spel van Frankrijk, en dan met name van Kylian Mbappé - volgens Johan Derksen de grote ster van dit WK. Hendriks steekt haar bewondering niet onder stoelen of banken: "Wat is hij goed hè..." Ze verwacht dan ook dat Mbappé binnen afzienbare tijd topscorer aller tijden van het Franse elftal is.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's