Johan Derksen haalt uit naar columnist Leo Derksen: 'Wat een klootzak was dat!'

Johan Derksen haalt uit naar columnist Leo Derksen: 'Wat een klootzak was dat!'

Monday 5 December 2022 om 08:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar columnist Leo Derksen: 'Wat een klootzak was dat!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen werd in het verleden nogal eens door elkaar gehaald met Leo Derksen (1926-2002), een columnist van de Telegraaf. Daar was Johan niet bepaald blij mee, want hij ergerde zich altijd ontzettend aan de columns van zijn naamgenoot. Sterker nog: hij had een 'bloedhekel' aan Leo Derksen. "Wat een klootzak was dat!" foetert Johan aan tafel bij De Oranjewinter. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen werd in het verleden nogal eens door elkaar gehaald met Leo Derksen (1926-2002), een columnist van de Telegraaf. Daar was Johan niet bepaald blij mee, want hij ergerde zich altijd ontzettend aan de columns van zijn naamgenoot. Sterker nog: hij had een 'bloedhekel' aan Leo Derksen. "Wat een klootzak was dat!" foetert Johan aan tafel bij De Oranjewinter.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's