Sint & de Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sint & de Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sint & de Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ook dit jaar brengt Sinterklaas natuurlijk weer een bezoek aan Paul de Leeuw. In het speciale Pakjesavond-programma Sint & De Leeuw maakt De Leeuw er met behulp van de Sint weer een vrolijke bonte avond van. Op schootDe Leeuw en de Sint ontvangen gasten die een goede reden hebben om langs te komen in de vrolijke en sfeervolle studio. Ze hebben bijvoorbeeld iets op te biechten of excuses te maken, ze willen iets uitvoeren of ze zitten gewoon heel graag een minuutje bij Sinterklaas op schoot. Het leidt tot een hilarische en verrassende show voor het hele gezin. MuziekDe Sinterklaassfeer in de studio wordt nog verder verhoogd door de vele muzikale optredens die Sint & De Leeuw luister bijzetten. De gehele uitzending wordt begeleid door The One Love Band met Edwin Evers, die zich na zijn carrière als radio-dj volledig heeft gestort op muziek maken. Daarnaast is er een optreden van niemand minder dan Emma Heesters. Bekijk ook Paul de Leeuw en Simone Weimans in Boerderij van Dorst: ‘Ik moet bijna kotsen’ Bekijk deze video » Paul de Leeuw in Even tot hier: "Verf met me mee voor de regenboogactie" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Ook dit jaar brengt Sinterklaas natuurlijk weer een bezoek aan Paul de Leeuw. In het speciale Pakjesavond-programma Sint & De Leeuw maakt De Leeuw er met behulp van de Sint weer een vrolijke bonte avond van.

Op schoot
De Leeuw en de Sint ontvangen gasten die een goede reden hebben om langs te komen in de vrolijke en sfeervolle studio. Ze hebben bijvoorbeeld iets op te biechten of excuses te maken, ze willen iets uitvoeren of ze zitten gewoon heel graag een minuutje bij Sinterklaas op schoot. Het leidt tot een hilarische en verrassende show voor het hele gezin.

Muziek
De Sinterklaassfeer in de studio wordt nog verder verhoogd door de vele muzikale optredens die Sint & De Leeuw luister bijzetten. De gehele uitzending wordt begeleid door The One Love Band met Edwin Evers, die zich na zijn carrière als radio-dj volledig heeft gestort op muziek maken. Daarnaast is er een optreden van niemand minder dan Emma Heesters.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sint & De Leeuw

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV