The Dog House gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Dog House gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Dog House gemist? Bekijk hier de hele uitzending Hondenliefhebbers kunnen vanaf vanavond hun hart ophalen, want op NPO 3 gaat het tweede seizoen van de documentaireserie The Dog House van start. De afleveringen beginnen elke avond tussen 22.25 uur en 22.55 uur. Nieuw baasjeIn de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Dog House proberen zowel de grootste als de allerkleinste bewoner van Wood Green een nieuw baasje voor zich te winnen. Een Newfoundlander van vijftig kilo maakt een goede eerste indruk op de familie Coxon uit Wales, maar de medewerkers van het asiel maken zich zorgen... KwijlenZe zijn bang dat de liefde bekoelt zodra ze merken dat de Newfoundlander de gewoonte heeft om iedereen onder te kwijlen. De Franse buldog Kevin, een pup van negen weken, wedijvert met een nerveuze terriër om de gunsten van Ryan en Katie. En een grootmoeder die onlangs weduwe is geworden, kan maar niet wennen aan de stilte in huis: ze zoekt 'een hart dat klopt' om haar gezelschap te komen houden. Bekijk ook Heftige beelden: uitgemergelde husky weggehaald bij baasje (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Viral: hond doet downward facing dog yoga-oefening met baasje (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Hondenliefhebbers kunnen vanaf vanavond hun hart ophalen, want op NPO 3 gaat het tweede seizoen van de documentaireserie The Dog House van start. De afleveringen beginnen elke avond tussen 22.25 uur en 22.55 uur.

Nieuw baasje
In de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Dog House proberen zowel de grootste als de allerkleinste bewoner van Wood Green een nieuw baasje voor zich te winnen. Een Newfoundlander van vijftig kilo maakt een goede eerste indruk op de familie Coxon uit Wales, maar de medewerkers van het asiel maken zich zorgen...

Kwijlen
Ze zijn bang dat de liefde bekoelt zodra ze merken dat de Newfoundlander de gewoonte heeft om iedereen onder te kwijlen. De Franse buldog Kevin, een pup van negen weken, wedijvert met een nerveuze terriër om de gunsten van Ryan en Katie. En een grootmoeder die onlangs weduwe is geworden, kan maar niet wennen aan de stilte in huis: ze zoekt 'een hart dat klopt' om haar gezelschap te komen houden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV