Marcel van Roosmalen sloopt Jack van Gelder: 'Hij heeft doelpunt Dennis Bergkamp verpest'

Marcel van Roosmalen sloopt Jack van Gelder: 'Hij heeft doelpunt Dennis Bergkamp verpest'

Monday 5 December 2022 om 08:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> sloopt Jack van Gelder: 'Hij heeft doelpunt <em>Dennis Bergkamp</em> verpest' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Marcel van Roosmalen kennen we als het zonnetje in huis, en zondagavond vormde daarop geen uitzondering. In een spijkerharde column moesten onder meer Joep Schreuder, Jack van Gelder en mensen die het Huis van Oranje in de Johan Cruijff Arena bezoeken het ontgelden. Volgens Van Roosmalen heeft de schreeuwende Van Gelder het wonderschone doelpunt van Dennis Bergkamp tegen Argentinië verpest, is het een wonder dat Schreuder nog een perskaart heeft en zijn de mensen die het Huis van Oranje bezoeken niet goed wijs. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Marcel van Roosmalen kennen we als het zonnetje in huis, en zondagavond vormde daarop geen uitzondering. In een spijkerharde column moesten onder meer Joep Schreuder, Jack van Gelder en mensen die het Huis van Oranje in de Johan Cruijff Arena bezoeken het ontgelden. Volgens Van Roosmalen heeft de schreeuwende Van Gelder het wonderschone doelpunt van Dennis Bergkamp tegen Argentinië verpest, is het een wonder dat Schreuder nog een perskaart heeft en zijn de mensen die het Huis van Oranje bezoeken niet goed wijs.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's