Lang Leve de Liefde: OnlyFans-Kirsten wil geen 'lege' man zonder tattoos ('Even door printer halen')

Lang Leve de Liefde: OnlyFans-Kirsten wil geen 'lege' man zonder tattoos ('Even door printer halen')

Kirsten, die op betaalplatform OnlyFans pikante kiekjes van zichzelf deelt, vertelt haar date Danny dat ze wel van mannen met tatoeages houdt: 'Ik vind dat wel een puntje ja. Als je dat dan zelf toch hebt en er loopt zo'n leeg iemand naast je, ja.. dat moet toch even door de printer heen gehaald worden.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>OnlyFans-Kirsten</em> wil geen 'lege' man zonder tattoos ('Even door printer halen') Kirsten, die op betaalplatform OnlyFans pikante kiekjes van zichzelf deelt, vertelt haar date Danny dat ze wel van mannen met tatoeages houdt: 'Ik vind dat wel een puntje ja. Als je dat dan zelf toch hebt en er loopt zo'n leeg iemand naast je, ja.. dat moet toch even door de printer heen gehaald worden.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Margriet in Lang Leve de Liefde: 'Ga weg, ik wil alleen zijn' Bekijk deze video » Ashley staat open voor polyamorie in Lang leve de liefde: ‘Interessant’ Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV