Sterren op het doek: Daphne Deckers geraakt door herinneringen aan vader

Sterren op het doek: Daphne Deckers geraakt door herinneringen aan vader

In Sterren op het doek wordt Daphne Deckers geschilderd in het kerkje van Persingen, het kleinste dorp van Nederland waar ze opgroeide. Het voormalige topmodel merkte dat de rit naar de kerk toe haar raakte. Er kwamen weer allerlei jeugdherinneringen boven van met name haar vader, die even geleden is overleden.

Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren op het doek</em>: Daphne Deckers geraakt door herinneringen aan vader In Sterren op het doek wordt Daphne Deckers geschilderd in het kerkje van Persingen, het kleinste dorp van Nederland waar ze opgroeide. Het voormalige topmodel merkte dat de rit naar de kerk toe haar raakte. Er kwamen weer allerlei jeugdherinneringen boven van met name haar vader, die even geleden is overleden. Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren op het doek: vrouw John van den Heuvel weggestuurd als kleuterjuf om veiligheid Bekijk deze video » Sterren op het doek: Monic Hendrickx mist junglegeluiden van Suriname Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV