Echte meisjes in de jungle vanaf 9 januari bij Videoland: bekijk de eerste beelden

Echte meisjes in de jungle vanaf 9 januari bij Videoland: bekijk de eerste beelden

Maandag 5 december 2022 om 16:07

Nog even geduld en dan kun je eindelijk weer genieten van een nieuwe reeks van Echte meisjes in de jungle. Deze keer gaan Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah de strijd met elkaar aan. Na tien jaar wordt deze show nieuw leven ingeblazen, deze keer is Valerio Zeno de presentator. De realitysterren moeten allerlei opdrachten doen om verder te komen in het programma, maar ook om een beetje luxe te verdienen. En het is de grote vraag welke dame uiteindelijk wordt gekroond tot winnares. De eerste beelden beloven al dat het een heftige strijd wordt…

Echte meisjes in de jungle is vanaf 9 januari te streamen bij Videoland. De eerste beelden van Echte meisjes in de jungle kun je in de video hieronder bekijken.

<em>Echte meisjes in de jungle</em> vanaf 9 januari bij Videoland: bekijk de eerste beelden Nog even geduld en dan kun je eindelijk weer genieten van een nieuwe reeks van Echte meisjes in de jungle. Deze keer gaan Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah de strijd met elkaar aan. Na tien jaar wordt deze show nieuw leven ingeblazen, deze keer is Valerio Zeno de presentator. De realitysterren moeten allerlei opdrachten doen om verder te komen in het programma, maar ook om een beetje luxe te verdienen. En het is de grote vraag welke dame uiteindelijk wordt gekroond tot winnares. De eerste beelden beloven al dat het een heftige strijd wordt… Echte meisjes in de jungle is vanaf 9 januari te streamen bij Videoland. De eerste beelden van Echte meisjes in de jungle kun je in de video hieronder bekijken. Echte Meisjes in de Jungle is terug: dit zijn de deelneemsters, waaronder Michella Kox & Gaby Blaaser Bekijk deze video » Britt Dekker over Echte Meisjes in de Jungle: "In het afvoerputje" Bekijk deze video »
TV :
Echte meisjes in de jungle vanaf 9 januari bij Videoland: bekijk de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's