Prins Harry in docu: 'Medewerkers koninklijk huis deelden roddels met de pers' (video)

Prins Harry in docu: 'Medewerkers koninklijk huis deelden roddels met de pers' (video)

In de nieuwe Netflix-documentaire Harry en Meghan beschuldigt prins Harry de medewerkers van het koninklijk huis van het verspreiden van leugens aan de pers. In RTL Boulevard hoorde je alle details.

Lees verder onder de video.

<em>Prins Harry</em> in docu: 'Medewerkers koninklijk huis deelden roddels met de pers' (video) In de nieuwe Netflix-documentaire Harry en Meghan beschuldigt prins Harry de medewerkers van het koninklijk huis van het verspreiden van leugens aan de pers. In RTL Boulevard hoorde je alle details. Lees verder onder de video. DocumentaireAls een duveltje uit een doosje kwam vandaag ineens de officiële trailer van de Netflix-documentaire van Harry en Meghan uit. En als je dacht dat de teaser van afgelopen donderdag al onthullend was, dan is dit er eentje waar de Britse royals van zullen gruwelen. En goed nieuws: aanstaande donderdag komen de eerste drie afleveringen online en 15 december nóg eens drie afleveringen. Harry en Meghan kijk je vanaf 8 december op Netflix. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Prins Harry in docu: 'Medewerkers koninklijk huis deelden roddels met de pers' (video)

Documentaire
Als een duveltje uit een doosje kwam vandaag ineens de officiële trailer van de Netflix-documentaire van Harry en Meghan uit. En als je dacht dat de teaser van afgelopen donderdag al onthullend was, dan is dit er eentje waar de Britse royals van zullen gruwelen. En goed nieuws: aanstaande donderdag komen de eerste drie afleveringen online en 15 december nóg eens drie afleveringen.

Harry en Meghan kijk je vanaf 8 december op Netflix. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV