Sinterklaas in RTL Boulevard: 'Speciale cadeaus voor Lil Kleine en Glennis Grace' (video)

Sinterklaas in RTL Boulevard: 'Speciale cadeaus voor Lil Kleine en Glennis Grace' (video)

Het is Pakjesavond, maar voordat de Sint aan zijn werk begint, gaat hij nog eerst even langs bij RTL Boulevard. Met hele speciale cadeaus voor stoute BN'ers.

Lees verder onder de video.

Sinterklaas in <em>RTL Boulevard</em>: 'Speciale cadeaus voor Lil Kleine en Glennis Grace' (video) Het is Pakjesavond, maar voordat de Sint aan zijn werk begint, gaat hij nog eerst even langs bij RTL Boulevard. Met hele speciale cadeaus voor stoute BN'ers. Lees verder onder de video. SinterklaasDe Sint is is te gast in RTL Boulevard, maar zijn komst is helaas van korte duur, want zijn stappenteller draait deze dagen overuren. Zo heeft de Sint vanavond een drukke pakjesavond voor de boeg en is hij nog aan het bijkomen van zijn bezoekjes aan vele bekende Nederlanders en hun kroost. Omdat hij bij Glennis Grace en Lil Kleine niet durft te komen, laat hij hun cadeaus achter in de Boulevard-studio. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Sinterklaas in RTL Boulevard: 'Speciale cadeaus voor Lil Kleine en Glennis Grace' (video)

Sinterklaas
De Sint is is te gast in RTL Boulevard, maar zijn komst is helaas van korte duur, want zijn stappenteller draait deze dagen overuren. Zo heeft de Sint vanavond een drukke pakjesavond voor de boeg en is hij nog aan het bijkomen van zijn bezoekjes aan vele bekende Nederlanders en hun kroost. Omdat hij bij Glennis Grace en Lil Kleine niet durft te komen, laat hij hun cadeaus achter in de Boulevard-studio.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV